La coca de Folgueroles®

La Coca de Folgueroles, la Coca de pa autèntica.

La Coca de Folgueroles® forma part d’una tradició flequera familiar. Un treball pacient i artesanal que no es deixa endur pel ritme frenètic de la producció industrial d’avui en dia. El saber fer tradicional és el valor que regeix l’elaboració de les nostres coques de pa.

100%
naturals

Elaborem La Coca de Folgueroles® complint un criteri selectiu de les nostres matèries primeres, 100% naturals, per tal d’oferir un producte original i de qualitat.

Farines selectes

La selecció de les farines i llevats amb les quals elaborarem la massa defineix directament el producte final, per això treballem amb farines i llevats de procedències sempre molt concretes que ens ajuden a mantenir la qualitat del pa de La Coca de Folgueroles®.

Elaboració
artesanal

Amb les nostres pròpies mans estenem la massa i li donem una primera forma, deixem que fermenti i la marquem. Seguidament estirem les peces a mà, seguint l’antiga tècnica de pastat que ens van ensenyar els nostres pares, i evitant així que desapareguin les bombolles d’aire de la segona fermentació, per tal de no perdre la textura que dóna personalitat a La Coca de Folgueroles®.

8h de fermentació

Les coses ben fetes es fan sense pressa. Per això la nostra massa fermentarà més de vuit hores abans no arribi el moment de coure-la al forn.

Producció limitada

Un producte fresc amb una producció artesana i continuada comporta ajustar les quantitats de coques per fornada. La nostra experiència ens diu que 50 coques per fornada són les ideals per seguir essent fidels a la qualitat de les nostres coques fins i tot en grans produccions.

50
coques
Fornada
10-15
unitats
Caixa

Fresca i natural

Una vegada cuites les coques, és prioritari mantenir fresc el producte. Embolicat en paper i conservat en caixes de cartó, realitzem lots entre 10 o 15 unitats, nosaltres mateixos realitzem el repartiment diari, tot per fer arribar a la seva taula un pa de coca de la millor qualitat.

Només amb paciència i tal com la tradició ens ha ensenyat, obtenim La Coca de Folgueroles®. Una coca amb caràcter, àmpliament reconeguda per la seva crosta cruixent, una molla de textura porosa i un sabor únic.