Distribució de La Coca de Folgueroles

Disposi sempre de La Coca de Folgueroles®, recentment fornejada. Realitzem la producció diàriament. A La Coca de Folgueroles® fa molts anys que servim el nostre producte a empreses del sector de la restauració i l’hostaleria. Cada vegada són més els restaurants que tenen com a base de la seva carta de plats la nostra Coca de Folgueroles®.

Sense
intermediaris

Reserva
la comanda

Cada dia recollim els encàrrecs que produirem a les tardes i lliurarem durant l’endemà al matí.

Entrega
diària

Ens encarreguem personalment del repartiment de la Coca de Folgueroles®, portant la coca del nostre forn a la seva taula.

Restauració i hostaleria

En el seu restaurant o hotel, vostè pot rebre el seu pa de Coca de Folgueroles®, d'una manera periòdica, diària o setmanal, nosaltres ho portem del nostre forn a la seva taula.

Botigues gourmet i xarcuteries selectes

Cada dia són més els comerços de gastronomia selecta que compten amb la nostra Coca de Folgueroles® per acompanyar, untar i assaborir els seus productes delicatessen.

Esdeveniments especials i particulars

Encarregui la Coca de Folgueroles® per a les seves celebracions, menjars familiars, festes, etc. No dubti a contactar-nos i li prepararem una fornada exclusiva per a vostè. Consulti comanda mínima i zona de distribució.

Enviaments
nacionals

Per a enviaments a qualsevol part del territori espanyol, prèviament coordinem dates de producció amb el servei d'enviaments, sempre reduint al mínim el temps des que La Coca de Folgueroles®, una vegada cuita i embolicada, ha d'arribar a la seva taula complint els nostres requisits de qualitat.