Una tradició familiar

Veure video

Folgueroles,
l’origen

La Coca de Folgueroles® és una tradició familiar nascuda fa unes dècades al poble de Folgueroles, porta d’entrada a les Guilleries. Aquesta s’ha convertit en l’essència del pa de pagès artesà que s’ha anat estenent des de la comarca d’Osona a tot el territori Espanyol.

Josep Pascuet

Mestre artesà
1225F

Essent mestre artesà, Josep Pascuet recull l’experiència i l’art del forner, pacient i seriós que, dia rere dia, dóna forma amb les seves pròpies mans a totes i cadascuna de les coques. La seva manera de ser, humil i respectuosa, afavoreix que el tast de La Coca de Folgueroles® sigui una experiència plaent per a tots els qui la proven.

Una tradició familiar

La Coca de Folgueroles® es fa sense presses i de manera artesana. La massa s’elabora amb les millors farines i llevats, s’estén i es treballa manualment. Després de marcar-la i que fermenti vuit hores s’estira fins a donar-li la seva forma. Finalment s’entren al forn per a coure-les.

Qualitat

Complim i mantenim un criteri selectiu amb les nostres matèries primeres, escollint les millors del mercat i utilitzant tècniques totalment artesanals per elaborar la nostra pròpia massa.

Obrador

El nostre centre de producció a Folgueroles disposa de moderns obradors, dotats de cambres de fermentació controlada i diversos forns on es couen per fornada un màxim de 50 coques per garantir un producte natural, fresc i de qualitat.

Equip humà

Josep Pascuet i tot un equip humà de professionals ens dediquem personalment a les tasques de producció artesanes i de venda i repartiment, per tal de què el pa de coca vagi del nostre forn a la seva taula sense intermediaris.